Clubsinglet passen en/of nieuwe clubkledij aankopen

In de maand september zijn er twee momenten waarop ZWAT-kledij kan worden gepast & gekocht. Je kan er tevens een ZWAT Trui (met naam) bestellen…
De geplande momenten zijn: maandag 23 september & woensdag 25 september

Op maandag is dit gepland voor de ZWAT jeugdtraining (doop), dus zijn jullie welkom van 17u45 tot 18u15 in de ZWAT Kantine.
Op woensdag is dit gepland tussen de ZWAT jeugd- en volwassentraining. Dit wilt zeggen dat jullie kunnen passen tussen 18u45 en 19u30 in de ZWAT Kantine…

De ZWAT Kantine is gelegen aan de atletiekpiste in Burcht (Heirbaan 78, 2070 Zwijndrecht).

Na deze datum worden er (vermoedelijk) nog enkele nieuwe verkoopsmomenten gepland in oktober (deze worden later nog meegedeeld). De eerste wedstrijd op de jeugdkalender is echter reeds gepland 19 oktober, jeugatleten doen er dus goed aan om één van voornoemde momenten hun singlet af te halen.
.
OPGELET! Om je singlet na eerste lidmaatschap af te kunnen halen, dient de betaling volledig in orde te zijn (reken een verwerkingstijd van 5 werkdagen).

Eind oktober worden tevens de ZWAT Truien met naam besteld, zodat we deze kunnen leveren tegen eind november (voor Sinterklaas & Kerstperiode)!

De kledijlijn kan je terugvinden op deze pagina (klik hier).