Grote ZWAT BBQ

Ook dit jaar organiseert ZWAT op zaterdag 9 september 2023 volgens de aloude traditie een grote barbecue voor jong en oud!
Dit jaar wordt opnieuw gewerkt met vlees en zalm van topkwaliteit bezorgd door ‘Klasseslager Van Der Weken’.
Aarzel vooral niet om je alvast in te schrijven via het inschrijvingsformulier dat je hieronder digitaal kan invullen. Je kan tevens het document invullen zoals voorgaande jaren. Het document kan hier gedownload worden in word format of hier in pdf format en dan binnen gebracht worden in de gele bus in de kantine ‘De Wallen’ of per mail bezorgen aan Guy Thomaes (guy.thomaes1@telenet.be) voor 3 september.

Wa kost da?
Kinderen betalen vast € 10,50 voor het kindermenu.
Volwassenen betalen vast € 13,00 aangevuld met prijs/vleesje naar keuze:
*Grillworst (à € 3,00)
*Mini- kippenspies (à € 3,50)
*Griekse saté (à 2,50)
*Gemarineerde biefstuk (à € 4,50)
*Zalmpapillot (à € 6,50)

Voorafgaand aan de barbecue wordt tevens een recreatieve 4-kamp georganiseerd op de atletiekpiste. Hiervoor is inschrijving niet nodig maar je kan jouw aanwezigheid wel al aangeven in het inschrijvingsformulier van de BBQ zodat we kunnen inschatten hoeveel personen we mogen verwachten. Deelname hieraan is gratis en je hoeft geen clublid te zijn. Breng dus gerust vrienden, familie, collega’s,… mee.

De 4-kamp werd afgelast door de renovatiewerken aan de atletiekpiste.

De Inschrijvingen zijn afgelopen. Je kan deze avond wel nog een drankje komen nuttigen

Tot zaterdag 9 september 2023!


Gelieve het juiste bedrag over te maken op de bankrekening van ZWAT (BE72 3630 5682 0216) met vermelding van BBQ2023 en de naam van jouw inschrijving.

Bij vragen kan je contact opnemen met Guy Thomaes via guy.thomaes1@telenet.be