Verslag ZWAT veldloop Memorial Marleen Segers

Naar jaarlijkse traditie werd in het eerste weekend van december de ZWAT veldloop ter nagedachtenis van Marleen Segers georganiseerd in Burcht. Ook dit jaar maakte deze veldloop weer deel uit van het KAVVV veldloop criterium. Er kwamen dan ook heel wat atleten de koude trotseren om heel wat belangrijke criteriumpunten te sprokkelen.

Door het zeer natte weer van de afgelopen dagen lag het parcours er vrij zompig bij. Samen met de dichte mist en de winterse temperaturen rond het vriespunt werd het een stevig crosske. Niet tegenstaande mochten 5 zwatters hun handen als eerste in de lucht steken aan de finish. De dames deden het opvallend goed, Norah Swinnen won bij de benjamins meisjes waarna vervolgens Heidi Veramme won in de categorie masters+35, Sonja De Caluwé bij de masters +55 en Joanna Bakers bij de masters+65. Tot slot won Sven Janssens zijn 4e criteriumwedstrijd dit jaar bij de senioren mannen.
Allen hartelijk bedankt voor de aanwezigheid op deze leuke namiddag! De Sint en zijn pieten hebben er ook van genoten.
Intussen werd ons intern crosscriterium geüpdatet. Je kan een tussenstand terug vinden via https://zwat.be/sportief/crosscriterium/
De uitslag kan je hier raadplegen.
De tussenstand van het KAVVV veldloop criterium kan je hier terug vinden.
Foto’s zijn tot slot hier terug te vinden met dank aan onze top fotograaf van dienst, Patrick Kloek.