ZWAT werpers maken brokken op de memorial Jo Porteman in Beveren

We stuurden een mooie delegatie naar Beveren voor de Jo Porteman Memorial. Eerstejaars cadetten Kyara en Eva waren op het appel, evenals Junior TTT Jelle Daems en nieuwe senior Riyaad El Amrani. Ze zetten mooie prestaties neer.

Eva Spinoy was in goede doen: de spin techniek begint te werken, en de prestaties waren top: bij de kogel stootte ze een nieuw PR met 8m19. Bij de discus moest de 20m grens eraan geloven, nieuw PR met 20m37.

Cadet-collega Kyara Jacobs bevestigde bij de kogel en benaderde haar PR tot op enkele cm, met een uitstekende 7m87. Bij de discus ging het nog beter, met ook hier een nieuw PR met 18m45.

Top Talenten Teamlid Jelle was een beetje op zoek bij de kogel, en zette een wat magere 10m66 op het bord. Bij de discus ging het veel beter, met 34m98 een mooie prestatie.

Senior Riyaad verbeterde zijn record met de 7,26 Kg kogel en zette 9m08 op de tabellen. Bij de discus een nog groter succes, met een super reeks en een nieuw PR met 27m68.

Vermelden we nog even onze sprinter Sarissa De Paradé, na de verbetering van het 14 jaar oude kavvv record 150m vorige week wist ze vandaag opnieuw te bevestigen met een uitstekende 200m. Ze benaderde haar beste seizoensprestatie tot op 5 hondersten. Proficiat!