VS Indoor (aflossing) – Gent (2019)

Zaterdag 12 januari trokken we met 36 ZWATTERS naar de blauwe indoorpiste in Gent.  Na het inschrijven was het tijd een plaatsje te zoeken op de tribune en de kids klaar te maken voor de opwarming alvorens ze konden starten aan hun eerste discipline.
De pupillen gingen als eersten ’s morgens vroeg van start, de meisjes met verspringen de jongens met kogel.
De meisjes sprongen allen ver in het zand, waarbij mooie resultaten behaald werden. En ook de jongens kunnen tevreden zijn over hun geworpen afstand bij het Kogelstoten.
Tijdens die kampnummers kwamen ook de miniemen meisjes aan de start voor hun 60m. Alle atleten snelden naar een hele knappe eindtijd.

Ook bij de benjamin jongens als meisjes zagen we dat zo goed als iedereen zijn eigen tijd verbeterde. Alle atleten knalden naar een geweldige prestatie op de 60m spurt.

De miniemen meisjes die deelnamen aan het verspringen sprongen zich naar een mooie afstand.
Als laatste voor de aflossingen kwamen de pupillen jongens en meisjes aan de start van de spurt. Ook daar raceten ze allen naar een super eindtijd en werden vele persoonlijke records verbroken.

Om deze drukke voormiddag af te sluiten gingen we met zen allen nog aan de slag in de 4×200 aflossing. Voor velen de eerste keer dus zenuwen en stressjes voor de jongste atleten… Gelukkig hadden we op training al wat geoefend en hadden de trainers dat al goed uitgelegd, de atleten wisten dus wat te doen…

De benjamin jongens vormden twee ploegen en liepen elk in hun reeks naar een schitterend resultaat. De drie benjamin meisjesploegen werden allemaal in dezelfde reeks ingedeeld, we zagen dus ineens héél veel ZWATTERS in actie. Het werd een spannende strijd, in het begin tussen de 3 ZWAT-ploegen, daarna nog tussen de twee eerste ZWAT-ploegen, leuk om te zien en alle atleten zetten een mooie prestatie neer.
Bij de pupillen jongens werd er één team opgesteld, dat heel goed streed voor wat het waard was in de reeks. De pupillen meisjes maakten er in hun wedstrijd een heel spannend duel van en zetten een knappe eindtijd neer.
Tot slot nog twee miniemenploegen, met in de ene ploeg zelfs 3 pupillen, zij deden het voortreffelijk, net als de ‘volledige’ miniemen-ploeg!

Na een zeer geslaagde wedstrijd konden we heel tevreden naar huis rijden…

Deelnemers
Benjamin meisjes; Janne DB, Julia, Lillie, Lore, Louise, Nina, Noor, Nuria, Olivia,Sarah, Senna, Yoni (& reserve Lina)
Benjamin jongens; Alexander, Arthur, Fons, Jans, Sander, Vince, Lukas Vt & Thibo
Pupillen meisjes; Daphne, Elena, Eppe, Eva S, Ilissa, Norah & Silke
Pupillen jongens; Baziel, Ferre, Lucas T & Viktor
Miniemen meisjes; Iris, Morgane, Yinte H, Jenna & Farah

Je kan de uitslag van de ZWAT-atleten raadplegen door hier te klikken, de volledige uitslag vind je op het internet klik hier.
De foto’s kan je raadplegen, klik op deze link!