Puitenslagersmeeting – Beveren (2022)

Zondag 1 mei stond er voor onze jeugdatleten opnieuw een pistewedstrijd op de kalender, hiervoor trokken we naar het naburige Beveren. In de voormiddag zagen we héél wat #ZWATKids actief bij de benjamins, in de namiddag kwamen onze pupillen en miniemen in actie!

Om iets voor 10u verzamelden onze jongste atleten op de atletiekpiste in Beveren zodat zij gezamenlijk (samen met andere atleten) hun opwarming konden starten. Onze 12 #ZWATKids werden allen in “Groep B” ingedeeld, dus konden we hen mooi samen opvolgen. Na de opwarming gingen we samen Hoogspringen, daarna samen 40m spurt, dan samen Vortex om daarna te eindigen met een gezamenlijke 600m-loop. Een gezamenlijke groepsfoto mocht natuurlijk niet ontbreken!

Al onze atleten konden vele mooie prestaties neerzetten en zagen dat beloond met een medaille en een snoepzakje! Proficiat!
Bekijk de ZWAT-Uitslagen via deze link (klik hier).

Toen ons benjamins naar huis waren maakten de pupillen en miniemen hun opwachting op de piste voor hun wedstrijd. Starten deden onze 6 #ZWATkids met een gezamenlijke opwarming, daarna deden zij vele individuele disciplines! In totaal behaalden onze atleten 3x podium, maar beleefden zij ook heel wat plezier en verbeterden vele persoonlijke records!
Knap gedaan…
Bekijk de ZWAT-Uitslagen via deze link (klik hier).