Zwatters vallen in de prijzen op slothappening Atleticup

Enkele Zwatters maakten zondag 27 oktober de trip naar Herselt om het slotevenement van Atleticup bij te wonen. Voor degene die het nog niet kennen: Atleticup is een vrij nieuw spelconcept voor iedereen van jeugd tot master. Het is heel simpel, registreren op de website (www.atleticup.be), VAL-meetings meepikken en uiteraard de resultaten ingeven. Het is een spel waarin heel wat prijzen te winnen zijn en bovendien iedereen kans maakt om te winnen, zowel individueel als in groep. Ook onze Zwatters konden er enkele prijzen in de wacht slepen.

Special guests van de dag waren polstokatlete Fanny Smets en meerkampster Hanne Maudens, het perfecte moment dus voor een leuke groepsfoto, alvorens de officiƫle uitreiking van start ging.

Tijdens de uitreiking van de individuele disciplines mocht ZWAT 6 gouden, 1 zilveren en 4 bronzen medailles in ontvangst nemen. Daarbovenop mochten 2 Zwatters ook nog een beker in ontvangst nemen. Laura werd beste monocupper (exact 1discipline). Senna behaalde de 2de plaats in de categorie beste jeugdcupper, zij stond dan ook te pronken met haar mooie beker. Vervolgens waren er nog enkele mooie top-10 plaatsen in de cupperstanden.

Bij de clans mochten ZWAHLOOS het podium op, zij werden knap 2de. Dit team is een mix van atleten uit ZWAT, ACHL en LOOI. Alweer een prijs voor onze Zwatters dus.

Tot slot mochten onze aanwezige Zwatters nog 1 x het podium betreden want ook bij beste club vielen ze in de prijzen en kaapte mooi de 3de plaats weg.

Voor alle aanwezige deelnemers was er nadien ook nog een klein geschenkje.

Aan alle deelnemers een dikke proficiat, nu kunnen we alweer nieuwe atletiekspullen kopen.
Hopelijk trekken we volgend seizoen nog meer geĆÆnteresseerden aan en kunnen we opnieuw meestrijden voor toppprestaties in het klassement!

Voor meer info kan je steeds terecht bij Sarissa De ParadƩ.

Overzicht van alle individueel behaalde medailles: