**UPDATE 16/02/2021** Werken atletiekpiste (geen training mogelijk!)

De langverwachte nieuwe verlichting voor onze atletiekpiste is na lang wachten in aantocht. Daarom zal de atletiekpiste en de bijhorende grasterreinen van maandag 15 t.e.m. vrijdag 19 februari 24/24 niet toegankelijk zijn. Niet voor groepstraining noch voor individuele training.

Alle groepstrainingen in deze periode worden dan ook afgelast in Burcht. Op initiatief van de trainers kan eventueel een alternatieve training buiten het atletiekterrein voorzien worden. De betrokken atleten worden hier persoonlijk van op de hoogte gesteld. De trainingen in Kruibeke en Bazel gaan nog wel door.
Volgens de ons verstrekte informatie zou de piste terug beschikbaar zijn vanaf zaterdag 20 februari, dit hangt natuurlijk sterk af van de progressie van de werkzaamheden die op hun beurt ook sterk afhankelijk zijn van de weersomstandigheden.

Zoals eerder aangehaald hebben de natte weersomstandigheden alweer vertraging veroorzaakt op de werken aan de verlichting. Trainingen op de piste kunnen dus voorlopig toch nog door gaan. Wanneer we meer informatie krijgen van de aannemer houden we jullie op de hoogte via onze website en/of rechtstreeks via de betrokken trainers.

Hopend op uw begrip!