Teambuilding ZWAT bewijst de kracht van samenwerking

Om te bewijzen dat trainers en bestuur niet alleen hun atleten kunnen commanderen maar zelf ook tot prestaties in staat zijn werd er een teambuilding in het leven geroepen. Deze werd volledig georganiseerd door Sarissa en Sven. Sarissa nam het sportieve deel op zich, Sven stond in voor de organisatie en de catering.

Vandaag vond op onze atletiekpiste een teambuilding plaats. Om 10 u deze ochtend kwamen heel wat enthousiaste gezichten op de piste. Iedereen had er zin, maar niemand wist wat hen te wachten stond. Ook de weergoden waren ons gunstig gezind, dus kon het alleen maar meevallen.
Trainers, jury- en bestuursleden werden uitgedaagd om verschillende opdrachten tot een goed einde te brengen.
Als opwarmertje begonnen we met een leuk kennismakingsspel, geblinddoekt ja/nee vragen stellen om te raden wie er voor je staat, was al een uitdaging. Maar na het kennismakingsspel begon pas het echt werk. Diverse opdrachten gelinkt aan ZWAT lagen verspreid op en rond de piste. De ene al wat moeilijker te vinden dan de andere. Moeilijke en minder moeilijke vragen dienden opgelost te worden om het codewoord te kraken.
Daarnaast ook nog enkele doe-opdrachten, waarvan ook één fysieke iets zwaardere opdracht. Spektakel verzekerd dus! Alle deelnemers volbrachten deze met vervé, wat een team! Bij één van de opdrachten moest men letterkoekjes verzamelen, maar o wee indien je deze lekkernij al opgesnoept had voor het einde van de dag. Met de letterkoekjes moest er namelijk achteraf een zo lang mogelijk woord gevormd worden. De andere opdrachten waren een menselijke piramide maken met je team en een logo of figuur uitbeelden. Ook hier slaagden alle teams vlotjes. Heel wat variatie dus deze voormiddag en vooral heel wat lachende gezichten. Iedereen heeft zich geamuseerd. Achteraf konden we allen nog gezellig bijpraten met een lekkere kaastafel.

Met dank aan alle deelnemers voor hun enthousiasme! Maar uiteraard ook een dikke dank je wel aan onze medewerkers ter plaatse en aan onze fantastische fotograaf, Patrick Kloek die alweer voor superleuke sfeerbeelden heeft gezorgd. De foto’s verschijnen binnenkort op de ZWAT website.
De afwezigen hadden alvast ongelijk!