Succesvolle start van het cross-seizoen

Eind oktober starten onze jeugdatleten en afstandslopers traditioneel het nieuwe seizoen met de twee eerste criteriumcrossen, respectievelijk Wommelgem (16/10) en Schoten (23/10).

Onder een stralend zonnetje trokken maar liefst 51 #ZWATKids op zaterdag 16 oktober naar de cross in Wommelgem, en met 13 aanwezige volwassenen, waaronder vele nieuwe atleten, konden we ook een top-opkomst noteren bij hen. Net zoals de voorbije jaren was het parkoers heel goed beloopbaar, dit jaar zelfs helemaal geen modder te bespeuren. Een zeer snelle cross dus, ideaal om even de benen te testen en vele knappe resultaten neer te zetten! Knap gedaan!

Een week later trokken we naar Schoten voor de tweede cross, met 54 #ZWATKids was de opkomst van de jeugd nog beter, onze volwassenen waren met 8 ZWATTERS aanwezig. Deze dag hadden we geluk, want de zon was weer van de partij en de atleten konden zich uitleven op een zeer goed beloopbaar parkoers en zetten wederom één stapje extra richting het verdienen van een beker. Foto’s van de cross kan je terugvinden via deze link, klik hier

Goed bezig allemaal!