Nieuwjaarsreceptie 2018, uitreiking verdienstelijke zwatters en start2run

Afgelopen zondag maakten heel wat zwatters hun opwachting in het Sint-Anna bos te Antwerpen-Linkeroever in een heerlijk winterzonnetje om hun beste sportieve beentje voor te zetten. Voor de jeugdige zwatters werd een aflossingsloop georganiseerd terwijl voor de volwassenen een mooie 5km door het bos op het programma stond. Nadien volgde nog een receptie met heerlijke hapjes, met dank aan sponsor Slagerij Van der Weken en heel wat lekkere drankjes aangeboden door de club.

Van deze gelegenheid werd eveneens gebruik gemaakt om de verdienstelijke zwatters onder de jeugdatleten  te huldigen. Deze mochten een mooi spikeszakje en muts mee naar huis nemen.  25 verdienstelijke zwatters verzamelden gedurende het afgelopen jaar voldoende stempels door deel te nemen de trainingen en/ of wedstrijden.

Vervolgens mochten ook de start to run atleten die eind december succesvol hun 5 km test aflegden hun diploma in ontvangst nemen uit de handen van begeleider André. Maar liefst 70% procent van de oorspronkelijk ingeschreven atleten behaalden succesvol hun diploma. Enkelen hebben de trainingen hervat om alsnog in de komende weken hun test af te leggen. Dit maakt de start to run editie 2017 alvast een mooi succes. (De uitslag van de start to run kan je hier terug vinden)

Vanwege het voltallige ZWAT-bestuur wensen we jullie alvast de allerbeste wensen en een goede gezondheid toe voor 2018!

Foto’s van deze mooi voormiddag kan je hier terug vinden.