ZWAT Pas-en verkoopavond RSLab – donderdag 20 oktober

Eerder deze maand konden we met plezier onze nieuwe kledij-sponsor voorstellen: RUNNERSLab.
Het club bestuur heeft met deze nieuwe hoofdsponsor een nieuw wedstrijdsinglet uitgetekend dat alle clubleden binnenkort gratis zullen kunnen afhalen. Verder zetten we onze samenwerking al meteen extra in de verf door op donderdag 20 oktober van 18u30 tot 21u00 een exclusieve pas- /verkoop avond te organiseren voor ZWAT leden in de RSLab vestiging in Zwijndrecht (Westpoort 68).

Testmodellen van het nieuwe singlet zullen er gepast kunnen worden zodat wij nadien vlotter de nieuwe singletten kunnen verspreiden. Deze worden verwacht tegen eind november. De eerste wedstrijden van dit seizoen worden dus voorlopig nog met het oude singlet gelopen.
Verder zal ook het volledige gamma aan kledij met nieuwe sponsor er bekeken en gepast kunnen worden. De winkel zal open zijn – enkel voor leden van onze vereniging – van 18.30u tot 21.00u. Er is die avond een korting van -10% op alle schoenen/spikes (mits uitzondering carbon schoenen/-spikes), kledij in winkelstock en accessoires. Op de meeste artikelen van de nieuwe ZWAT kledinglijn is een korting van -25% tot -45% voorzien.
(Er is geen korting voorzien voor voeding)

We hopen jullie allen van harte te mogen verwelkomen deze avond.

Sportieve groeten,
Clubbestuur Zwijndrecht atletiek team vzw