Succesvolle start van het cross-seizoen

Eind oktober is het zomerseizoen gedaan en trekken onze jeugdatleten en (halve) fond-lopers erop uit om opnieuw te gaan crossen, het winterseizoen dus… Alhoewel winter-weer was het niet?
Naar jaarlijkse gewoonte beten we de spits af in Wommelgem (15/10) en Schoten (22/10). Beide wedstrijden werden succesvol voor onze club…

Op de eerste wedstrijd in Wommelgem (15/10) stonden 36 #ZWATKids aan de startlijn. Een mooie opkomst op deze wisselvallige dag. Niet alleen de opkomst was mooi, ook de resultaten waren héél mooi. Sommigen konden voor het eerst (vooraan) meelopen, anderen bevestigden hun prestaties van voorbije maanden en jaren. De jeugdtrainers konden alvast tevreden naar huis…
Terwijl de jeugdatleten naar huis trokken kwamen ook de volwassenen in actie, zij stonden met z’n 11 aan de startlijn en legden zo hun eerste cross-kilometers van het seizoen af.
Uitslagen, klik hier

Onze twee crossen op de kalender maken deel uit van het crosscriterium.. Dat wil zeggen, als je 3 crossen meedoet verdien je een beker. En of, onze atleten een beker willen winnen! Wij waren met maar liefst 52 #ZWATKids in Schoten (22/10)! Een prachtige zomerdag, die resulteerde in een prachtige opkomst. Ook over onze resultaten kunnen we niets dan lof schrijven, de jeugdtrainers konden super-fier zijn over deze prestaties.
Ditmaal waren er ook 9 oudere lopers (cadetten tot en met masters) die hun rondjes in het gemeentelijk park afwerken en alzo weer een extra wedstrijd in het criterium behaalden.
Uitslagen, klik hier