Go Run for Fun 2019!

Dinsdag 25 juni, warmste dag van het jaar, verwelkomden we ruim 700 schoolkinderen voor onze 5e Go Run for Fun!

In de voormiddag kwamen de scholen uit Zwijndrecht en Burcht (De Krinkel, Het Laar & Sint-Martinus) afgezakt naar onze atletiekpiste. Na een toffe opwarming en een loop in de prachtige omgeving van de Schelde kregen zij allen een medaille en beloning. Na deze loop keerden deze kinderen moe, maar met de glimlach naar huis…

’s Namiddags kwamen heel wat gemotiveerde leerkrachten en schoolkinderen uit Melsele & Kruibeke (Onze-Lieve-Vrouw van Gaverlandschool, Reynaertschool & GBS De Eenhoorn) naar onze atletiekpiste! Ook zij kregen een muzikale opwarming. Wegens de warmte kregen ze een verkort en volledig in de schaduw loopparkoers. Na deze “INEOS One mile run” hadden we nog twee keitoffe waterspelletjes in petto. De geplande “Class battle” werd dus aangepast, en één met veel water dit jaar!
Op het einde van de namiddag gingen drie klassen met één extra prijs naar huis (4e leerjaar De Eenhoorn, 5e leerjaar OLVG en 6e leerjaar Reynaert). Tevens kregen alle deelnemende leerlingen net als ’s morgens, een medaille en beloning voor hun inzet.

We zagen op het einde van de namiddag héél wat lachende gezichten en zijn er zeker van dat de leerkrachten en schoolkinderen, net als ons, uitkijken naar de 6e Go Run for Fun, eind juni 2020!
Tot dan 🙂

Graag danken we langs deze weg de Sportdienst/Technische dienst van de gemeente Zwijndrecht voor hun bereidwillige medewerking en vlotte ondersteuning van dit grote evenement!
Ook onze dank voor alle scholen en leerkrachten die enthousiast meededen aan dit evenement!
Bedankt!!!