Inschrijvingen seizoen 2018-2019

Beste atleet, beste ouder, beste Zwatter,

Weldra start het nieuwe atletiek seizoen 2018-2019!
Opnieuw bieden we dagelijks trainingen aan, verschillende VAL en KAVVV wedstrijden, een ZWAT BBQ, een Sport en Ontspanningsweek, een Nieuwjaarsloop, sportdagen, enz.

We blijven verder bouwen om onze club te maken tot één groot atletiek team waarbij zowel jeugd-, competitie- als recreatieve atletiek hand in hand gaan.
Onze atleten, joggers of recreanten samen in groep hun sport laten uitoefenen en samen laten deelnemen aan verschillende competities zoals pistewedstrijden, stratenlopen, crossen of joggings blijft een essentieel onderdeel van onze beleidsvisie.

Dankzij onder meer de steun van onze partners, en de inzet van de vele vrijwilligers zijn wij in de mogelijkheid om het lidgeld op het zelfde niveau te houden als de voorbije jaren. Details zijn steeds te vinden op de website, of bij de inschrijving.
Ook dit jaar garandeert de online procedure een snelle afhandeling van de vernieuwing van uw lidmaatschap.
Informatie over de inschrijvingsprocedure kan je terugvinden via deze link/, het inschrijvingsformukier kun je hier terugvinden, klik hier

Indien u toch de voorkeur geeft aan een papieren formulier, dan zijn deze te vinden in de kantine.
Dit document post u ingevuld in de gele bus, of zend u naar administratie@zwat.be.

Beste Zwatters, ik wens u allen veel sportief genoegen tijdens het nieuwe seizoen en kijk er al naar uit om u allen te mogen verwelkomen op één van de vele ZWAT momenten.

PS Ben je nieuw en wens je eerst nog meer informatie omtrent een “probeer-periode” en dergelijke, klik door naar deze pagina