ZWAT Loopchallenge

ZWAT loopchallenge

ZWAT loopt naar Rovaniemi, Finland

Vooruitgang: 2641.64 km van de 2500km (106%) onderweg

Overzicht van de rit naar Rovaniemi, Finland

Informatie over het 'loopje' naar Rovaniemi, Finland

Helaas, tot Nieuwjaar zijn er geen mogelijkheden om in (grote) groep te trainen. Om jullie toch actief te houden dagen we je uit om, met z'n allen de Kerstman te bezoeken in z'n woonplaats (Rovaniemi, Finland)! Zo komen we (hopelijk op tijd) bij de Kerstman thuis aan en kunnen we "samen" Kerstmis vieren!
Het principe is eenvoudig: iedere atleet geeft zijn/haar training (met afstand) in (via de knop 'INGEVEN') en de trainingskilometers worden opgeteld. Hoe dichter we bij Rovaniemi, Finland komen hoe "beter" de kleur van de balk hierboven. Als de balk groen is, is jullie opdracht geslaagd!
NEW! Prestaties van leden uit de ZWAT Strava groep worden op dagelijkse basis automatisch geïmporteerd en moeten niet meer handmatig geïmporteerd worden (wil je een training schrappen uit de lijst, contacteer webmaster@zwat.be)

Vragen
Welke loopjes mag ik ingeven?
Je mag alle loopjes die je uitvoert tussen 01-12-2020 en 24-12-2020 (24u00 's nachts) ingeven in het systeem! Heb je gelopen, maar weet je niet hoe lang je ronde was? Zoek het even op met Google Maps/MapMyRun en start met ingeven. Je kan eventueel nog een foto ingeven!

We lopen met ons gezin samen één training, hoe geven we dit in?
Geef voor iedere ZWAT-atleet telkens de prestatie in, dus je kan meermaals dezelfde training ingeven.

Waar mag ik trainen?
OVERAL! Maar hou je aan de richtlijnen van de overheid!. Dat wilt zeggen, maximaal met 4 personen +13j in één groep. Hou ook rekening met lokale richtlijnen (bv. winkelstraten Zwijndrecht = mondmaskerplicht overdag, provincie Oost-Vlaanderen = mondmasker altijd op zak hebben,..)...
Hou rekening met de "social distancing" (min 1.5m) en blijf ook weg van drukke plaatsen (indien mogelijk). Maar vooral, Geniet van je loopje!