ZWAT Loopchallenge

ZWAT loopchallenge

ZWAT loopt naar Atletiekpiste 'De Wallen' in Burcht

Vooruitgang: 1511 km van de 2270km (33%) op de terugweg

Overzicht van de terugrit naar Atletiekpiste 'De Wallen' in Burcht

Informatie over het 'loopje' naar Atletiekpiste 'De Wallen' in Burcht

Er mogen al een beperkt aantal (individuele) trainingen doorgaan, en alle wedstrijden tot eind juni zijn defenitief geschrapt... Om jullie toch actief te houden dagen we je uit om, met z'n allen, naar terug naar huis, naar de atletiekpiste in Burcht! te lopen!
Het principe is eenvoudig: iedere atleet geeft zijn/haar training (met afstand) in (via de knop 'INGEVEN') en de trainingskilometers worden opgeteld. Hoe dichter we bij Atletiekpiste 'De Wallen' in Burcht komen hoe "beter" de kleur van de balk hierboven. Als de balk groen is is jullie opdracht geslaagd!

Vragen
Welke loopjes mag ik ingeven?
Je mag alle loopjes die je uitvoert tussen 18-04-2020 en 18-06-2020 (24u00 's nachts) ingeven in het systeem! Heb je gelopen, maar weet je niet hoe lang je ronde was? Zoek het even op met Google Maps/MapMyRun en start met ingeven. Je kan eventueel nog een foto ingeven!

We lopen met ons gezin samen één training, hoe geven we dit in?
Geef voor iedere ZWAT-atleet telkens de prestatie in, dus je kan meermaals dezelfde training ingeven.

Waar mag ik trainen?
Hou je aan de richtlijnen van de overheid!. Dat wilt zeggen, neem GEEN auto om een looptraining af te werken, maar start en eindig je training van bij je thuis!
Kruis je lopers, of haal je lopers in, hou dan rekening met de "social distancing" (min 1.5m) en blijf ook weg van drukke straten (indien mogelijk).